Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold > Madam Mims oppskriftsforum

Vårruller

Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.

Svar
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 10-01-07, 16:47   #1
Isolde
Øyboer
 
Isolde sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 12.900
Isolde har mye å være stolt avIsolde har mye å være stolt avIsolde har mye å være stolt avIsolde har mye å være stolt avIsolde har mye å være stolt avIsolde har mye å være stolt avIsolde har mye å være stolt avIsolde har mye å være stolt avIsolde har mye å være stolt avIsolde har mye å være stolt avIsolde har mye å være stolt av
Standard

Sv: Vårruller

En eller annen type kjøttdeig 1-2 pakker
1/2 kinakål
1/3 av en bønnespire boks
litt chili
en liten finger fersk ingefær
1 bunt vårløk
1-2 gullerot
1/5 del ca av en risnudelpakke

Alt kappes i pitte små biter, raspes og stekes etter hva som tar lengs tid å steke. Litt saus kan til smakes til på slutten.

legges på vårulldeig og stekes i frityr eller i stekeovn.

pakkes ikke vårullene stramt nok kan de bli veldig feite når de friteres synest resultatet blir mye bedre i steikeovn.

Isolde er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 10-01-07, 17:02   #2
Michayla
Nysgjerrig
 
Michayla sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2006
Hvor: Vestfold
Innlegg: 2.456
Michayla imponerer mange og er sikkert smartMichayla imponerer mange og er sikkert smartMichayla imponerer mange og er sikkert smartMichayla imponerer mange og er sikkert smartMichayla imponerer mange og er sikkert smartMichayla imponerer mange og er sikkert smartMichayla imponerer mange og er sikkert smart
Standard

Sv: Vårruller

Opprinnelig lagt inn av Isolde, her.

En eller annen type kjøttdeig 1-2 pakker
1/2 kinakål
1/3 av en bønnespire boks
litt chili
en liten finger fersk ingefær
1 bunt vårløk
1-2 gullerot
1/5 del ca av en risnudelpakke

Alt kappes i pitte små biter, raspes og stekes etter hva som tar lengs tid å steke. Litt saus kan til smakes til på slutten.

legges på vårulldeig og stekes i frityr eller i stekeovn.

pakkes ikke vårullene stramt nok kan de bli veldig feite når de friteres synest resultatet blir mye bedre i steikeovn.


Denne oppskriften er god men minus ingefæren og bønnespirer og bytte ut kinakål med vanlig hodekål.
Ha Oysters saus og soya olje, etter smak.
Jeg pleier og å ha i kylling krydder (thai/kina)

Jeg liker best å ha i små biter fra kyllingfilet.

Denne oppskriften fikk jeg av min stemor fra Thailand.
Kjempe god.
Skal man ikke ha våruller, så kan man heller koke litt jasmin ris og steke denne oppskriften sammen med risen, vips et deilig måltid.

Michayla er ikke aktiv   Svar med sitat
Svar


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 02:10.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no