|
Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet. |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
14-08-09, 14:41 | #1 |
Bare sær
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 11.211
|
Frosne, rå kyllinglårHva kan jeg lage av en kasse med sånne? Foreldrene mine har invitert seg til middag i morgen.
__________________
90 - 96 - 00 Forget your perfect offering, there is a crack in everything, that's how the light gets in. |
26-08-09, 11:16 | #2 |
Aktiv
Medlem siden: Aug 2009
Innlegg: 262
|
Sv: Frosne, rå kyllinglårSer at dette er noen uker siden. Hva gjorde du med kyllinglårene? Jeg har også kjøpt ferske kyllinglår og har ikke peiling på hvordan jeg best krydrer eller steker dem. (Kan bare lage kyllingfileter ) |
26-08-09, 11:17 | #3 |
Bare sær
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 11.211
|
Sv: Frosne, rå kyllinglårJeg lagde kyllingfrikassé. Det ble helt nydelig, mørt og deilig.
__________________
90 - 96 - 00 Forget your perfect offering, there is a crack in everything, that's how the light gets in. |
26-08-09, 11:37 | #5 |
Aktiv
Medlem siden: Aug 2009
Innlegg: 262
|
Sv: Frosne, rå kyllinglårÅ ja, vil gjerne ha oppskrift på frikasse Please? |
26-08-09, 11:38 | #6 |
Bare sær
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 11.211
|
Sv: Frosne, rå kyllinglårFileter er litt luksus, siden de blir møre nok ved steking også.
__________________
90 - 96 - 00 Forget your perfect offering, there is a crack in everything, that's how the light gets in. |
26-08-09, 12:06 | #8 |
Nybegynner
Medlem siden: Dec 2007
Innlegg: 3
|
Sv: Frosne, rå kyllinglårTilbud - hvor? |
26-08-09, 12:14 | #10 |
Bare sær
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 11.211
|
Sv: Frosne, rå kyllinglårJeg kjøpte mine på Obs, 39.90 for to og en halv kilo, og vi hadde rikelig til to middager.
__________________
90 - 96 - 00 Forget your perfect offering, there is a crack in everything, that's how the light gets in. |
26-08-09, 13:59 | #11 |
Aktiv
Medlem siden: Aug 2009
Innlegg: 262
|
Sv: Frosne, rå kyllinglårTakk for oppskrift! Tror jeg skal forsøke meg på frikasse´, det er skikkelig godt! |
26-08-09, 21:32 | #12 |
Bør lage seg en tittel selv
Medlem siden: Mar 2008
Hvor: I byen
Innlegg: 1.195
|
Sv: Frosne, rå kyllinglårJeg tror cluet med slike lår er å steke de forholdsvis lenge, på nokså svak varme. Vi steker de på 160 grader (varmluft) i 1,5 time. Har på krydder eller en marinadesaus før de går i ovnen. Blir alltid møre og gode uten at overflaten blir brent. Siden slike kyllinglår ofte er på tilbud er det en av de billigste middagene vi lager. |
|
|