Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold > Madam Mims oppskriftsforum

Oppbevaring av ferdig stekt paibunn?

Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.

Svar
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 30-07-09, 17:02   #1
ullmor
... med mjuke pigger...
 
ullmor sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2008
Innlegg: 2.585
ullmor er virkelig godt liktullmor er virkelig godt liktullmor er virkelig godt liktullmor er virkelig godt liktullmor er virkelig godt liktullmor er virkelig godt liktullmor er virkelig godt liktullmor er virkelig godt liktullmor er virkelig godt likt
Standard

Oppbevaring av ferdig stekt paibunn?

Jeg skal steke paibunnen dagen før og lurer på om den skal oppbevares i kjøleskap eller på kjøkkenbenken for å bevare sprøheten?

__________________
Vær mer opptatt av hva du får gjort enn hva du ikke får gjort!
ullmor er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 30-07-09, 19:37   #2
ullmor
... med mjuke pigger...
 
ullmor sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2008
Innlegg: 2.585
ullmor er virkelig godt liktullmor er virkelig godt liktullmor er virkelig godt liktullmor er virkelig godt liktullmor er virkelig godt liktullmor er virkelig godt liktullmor er virkelig godt liktullmor er virkelig godt liktullmor er virkelig godt likt
Standard

Sv: Oppbevaring av ferdig stekt paibunn?

Hjelp!
Noen med erfaring?

__________________
Vær mer opptatt av hva du får gjort enn hva du ikke får gjort!
ullmor er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 30-07-09, 21:22   #3
Arona
passer i nissedrakt
 
Arona sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2007
Hvor: Krokstadelva
Innlegg: 1.454
Blogginnlegg: 10
Arona imponerer mange og er sikkert smartArona imponerer mange og er sikkert smartArona imponerer mange og er sikkert smartArona imponerer mange og er sikkert smartArona imponerer mange og er sikkert smartArona imponerer mange og er sikkert smart
Standard

Sv: Oppbevaring av ferdig stekt paibunn?

Hva med å lage bunnen ferdig utkjevlet, fryst ned i formen... har du tid til å steke den dagen etter da?

__________________
2007 og 2009
Alle ting går. Om ikke annet, så går det til helvete....

Arona er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 31-07-09, 00:39   #4
ullmor
... med mjuke pigger...
 
ullmor sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2008
Innlegg: 2.585
ullmor er virkelig godt liktullmor er virkelig godt liktullmor er virkelig godt liktullmor er virkelig godt liktullmor er virkelig godt liktullmor er virkelig godt liktullmor er virkelig godt liktullmor er virkelig godt liktullmor er virkelig godt likt
Standard

Sv: Oppbevaring av ferdig stekt paibunn?

Opprinnelig lagt inn av Arona, her.

Hva med å lage bunnen ferdig utkjevlet, fryst ned i formen... har du tid til å steke den dagen etter da?

Må den fryses eller kan den settes i kjøleskapet?

__________________
Vær mer opptatt av hva du får gjort enn hva du ikke får gjort!
ullmor er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 31-07-09, 00:40   #5
teamor
Superduperaktiv
 
teamor sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2007
Innlegg: 565
teamor er litt kulteamor er litt kul
Standard

Sv: Oppbevaring av ferdig stekt paibunn?

Opprinnelig lagt inn av ullmor, her.

Må den fryses eller kan den settes i kjøleskapet?

Tror du fint kan sette den ustekt i kjøleskapet over natta ja!
Går nok brillefint.

teamor er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 31-07-09, 07:49   #6
Arona
passer i nissedrakt
 
Arona sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2007
Hvor: Krokstadelva
Innlegg: 1.454
Blogginnlegg: 10
Arona imponerer mange og er sikkert smartArona imponerer mange og er sikkert smartArona imponerer mange og er sikkert smartArona imponerer mange og er sikkert smartArona imponerer mange og er sikkert smartArona imponerer mange og er sikkert smart
Standard

Sv: Oppbevaring av ferdig stekt paibunn?

Tror den fint kan stå i kjøleskap ja, og fordelen med at den avkjøles utkjevlet er visstnok at de da krymper mindre i formen når de forstekes. Lykke til! Tror jeg ville satset på det, som sagt dersom du har tid til å forsteke dagen du skal ha den med.

__________________
2007 og 2009
Alle ting går. Om ikke annet, så går det til helvete....

Arona er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 31-07-09, 07:51   #7
Arona
passer i nissedrakt
 
Arona sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2007
Hvor: Krokstadelva
Innlegg: 1.454
Blogginnlegg: 10
Arona imponerer mange og er sikkert smartArona imponerer mange og er sikkert smartArona imponerer mange og er sikkert smartArona imponerer mange og er sikkert smartArona imponerer mange og er sikkert smartArona imponerer mange og er sikkert smart
Standard

Sv: Oppbevaring av ferdig stekt paibunn?

Forresten; er det en kald eller varm pai du skal ha? Om det er noe som skal fylles kaldt (type paibunn med vaniljekrem og blåbær), ville jeg nok stekt den samme dagen.

Dersom bunnen bare skal forstekes, og så fylles med f.eks kjøttsaus eller eggestand og steker en gang til dagen du skal servere, kan du nok forsteke og sette den i kjøleskapet. Vi pleier å varme opp igjen pairester dagen etter i ovnen, og bunnen blir sprø igjen da.

__________________
2007 og 2009
Alle ting går. Om ikke annet, så går det til helvete....

Arona er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 01-08-09, 23:32   #8
ullmor
... med mjuke pigger...
 
ullmor sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2008
Innlegg: 2.585
ullmor er virkelig godt liktullmor er virkelig godt liktullmor er virkelig godt liktullmor er virkelig godt liktullmor er virkelig godt liktullmor er virkelig godt liktullmor er virkelig godt liktullmor er virkelig godt liktullmor er virkelig godt likt
Standard

Sv: Oppbevaring av ferdig stekt paibunn?

Jeg kjevlet den ut og satte den i kjøleskapet, forstekte og satt i kjøleskapet igjen, så stekte jeg den med fyll. Det ble veldig bra, fungerte også bra med oppvarming. Eller å spise kald.

Jeg lagde pai med egge-/ostestand, grønnsaker og skinke.

Takk for hjelpen!

__________________
Vær mer opptatt av hva du får gjort enn hva du ikke får gjort!
ullmor er ikke aktiv   Svar med sitat
Svar


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 06:42.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no