Sv: Pastasalater
Gammel - men god tråd!
Prøver å finne på noe godt til i morgen.
Pamina: hvor mange porsjoner på denne? Mandlene hakkes i biter? Kan mandler kanskje byttes ut med pinjekjerner?
Dressingen helles over til sist? 
Opprinnelig lagt inn av Pamina, her.
Denne anbefales på det sterkeste!
Kylling og tranebærsalat
Ingredienser
350 g kokt sløyfepasta
1/2 liter kokt/grillet kylling i biter
200 gram tørkede tranebær
1,3 dl selleri
0,3 dl vårløk
180 gram skåldede mandler
salt og pepper etter smak
ca. 1 dl Valmuefrødressing
Dressingoppskrift - stor porsjon
1 dl sukker (kan erstattes med honning)
3 ts sennepspulver
1 ts salt
2 dl riseddik
3/4 dl finkuttet løk
5 dl extra virgin olivenolje
2 ss valmuefrø
I en blender eller kjøkkenmaskin blander du sukker, sennepspulver, salt riseddik og løk. Ved lav hastighet heller du oljen i, i en tynn stråle til dressingen har fått en kremet og glatt tekstur. Ha i valmuefrø og rør kraftig. Kan oppbevares i kjøleskap. best å servere romtemperert.
|