|
Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
|
![]() |
#1 |
Står på egne ben
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 10.963
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Saus til ribbe m/tilbehør?Kan noen fortelle meg hvordan jeg lager en brun saus av sjyen? Kanskje jeg skal prøve meg på det. Har aldri laget brun saus selv fra bunnen av jeg. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Expired
Medlem siden: Dec 2006
Innlegg: 5.455
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Saus til ribbe m/tilbehør?
Brun smør og mel, spe med kraften, ikke spe mer om den blir tykk før det koker opp, spe mer. Har du iikke noe kraft å spe med, bruk kjøttkraftterninger i varmt vann, og du har mer å spe med. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
På flyttefot.
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Oslo
Innlegg: 1.570
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Saus til ribbe m/tilbehør?Kok opp vann som du heller oppi langpannen når du har tatt ut ribba. Har du hatt nok vann i langpannen mens du steker ribba, bør det være en god del kraft å få ut av det. Bruk en stekespade til å skrape sammen det litt svidde og sil all kraften så du slipper å få det i gryta.
__________________
Jente 1997 Gutt 2005 --Den som kaster den første stein har i det minste et snev av originalitet--
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|