Sv: Et spørsmål til dere som har bakt R.O.O.M gulrotkaken
Opprinnelig lagt inn av Maximillia, her.
Jeg syns det er godt å smake til med litt presset sitron i tillegg i kremen, den blir litt friskere da.
Enig. For tre uker siden laget jeg Oreokake, men med sitron. Altså sitronkjeks (med sitronkrem) i stedet for Oreokjeks, sitronfromasj i stedet for sjokolademousse og masse deilig ostekrem med sitron i. Det var suksess!
I helgen skal jeg lage denne:
200 g Kornmo
80 g smeltet smør
700 g kremost
2,5 dl melis
0,8 dl likør, f.eks. Amaula Creme (noe jeg ikke har, forslag til erstatning, noen?)
100 g revet hvit sjokolade.
Revet hvit sjokolade til pynt. Pluss friske bær. (Ser de har brukte physalis og bringebær på bildet.) Bruk 20 cm springform.
Jeg gleder meg! 
|