Sv: God lørdagssnacks?
Bruchetta
400 g spekemat
4 skiver loff
2 ss oliven
2 finhakkede tomater
1/2 finhakket rødløk
1 finhakket avokado
2 båter finhakket hvitløk
2 ss finhakket basilikum
1/2 dl olivenolje
1/2 ts salt
1/4 ts pepper
Varm olivenolje i en panne. Stek brødet til det blir sprøtt og gyllent.
Bland tomater, løk, avokado, hvitløk, basilikum og olivenolje i en bolle.
Smak til med salt og pepper (jeg syns også gastromat gir en ekstra piff ). Fordel blandingen på det stekte brødet.
Serveres sammen med skiver av spekeskinke.
Tips.
Brødskivene kan også pensles med olivenolje og stekes i ovn på 250°C i ca. 5 minutter eller til skivene er sprøe og gylne.
Veldig godt å ha hjemmelaget hvitløksdressing til dette. 
__________________
"Minne kan gjera det småe stort"
|