|
Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
|
![]() |
#1 |
Sviiisj!!
|
![]() Sv: Noen som kan forklare Sarah Bernhard?
Jeg dyppet formen i vann mellom hver gang så det ikke skulle klistre seg fast, og jeg stakk dem ut på et bakepapir. Min deig var nemlig veldig veldig klissete. Kremen sto sånn helt av seg selv. Og hvis man putter dem i fryseren først(evt på balkongen, hvis det er kaldt), er man sikret at den blir stående mens man dypper også.
__________________
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Sviiisj!!
|
![]() Sv: Noen som kan forklare Sarah Bernhard?Jeg har forresten veldig lyst til å prøve å lage dem med hvit sjokoladetrøffelkrem, og kanskje en dæsj honning?
__________________
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kontrollfrik
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Sammen med Richard
Innlegg: 38.937
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Noen som kan forklare Sarah Bernhard?
Ja, men smurte du kremen på med kniv? Sprøytepose? :domm: Jeg skjønner fortsatt ikke helt hvordan den kremen kan bli hjerteformet. |
![]() |
![]() |
![]() |
Emneord |
sarah bernhardt |
|
|