|
Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
|
![]() |
#1 |
Bladibladiblaah!
Medlem siden: Oct 2007
Hvor: Kardemommeby
Innlegg: 1.484
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hvordan får man hjemmebakt brød mindre kompakt?Kok linfrø, kveitekli og vatn, og bruk det i deiga, uansett kva anna du har i, Det gir vanvittig god konsistens!
__________________
05 - 06 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Epikur
|
![]() Sv: Hvordan får man hjemmebakt brød mindre kompakt?
Når min datter har en periode der hun hater frø og korn, så kjører jeg korn, nøtter og frø til mel med knivdelen i foodprocessoren. Velg kanskje de grove, men finsiktede (sammalt, fin) typene, og Heliosmelet er stort sett alltid litt finere, mindre ruskete enn konvensjonelt grovmel.
__________________
“Time and trouble will tame an advanced young woman, but an advanced old woman is uncontrollable by any earthly force.” ― Dorothy L. Sayers |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|