|
Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet. |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
12-10-06, 13:06 | #41 |
Fornøyd
|
Sv: OK Mim, her kommer en utfordring
Jeg er med!!
__________________
05 07 |
05-01-07, 15:44 | #42 |
Bør lage seg en tittel selv
|
Sv: OK Mim, her kommer en utfordringJeg skal prøve meg på kyllingbryst med portvinsaus i dag. Hvorfor må man skylle pannen mellom hver omgang når man steker kyllingbrystene? Tenker du da på hvis du steker til veldig mange, for to bryst får man jo plass til i stekepannen. |
05-01-07, 16:16 | #43 |
godt brukt
|
Sv: OK Mim, her kommer en utfordring
|
03-09-08, 16:03 | #44 |
På opplading
Medlem siden: Oct 2007
Hvor: Flekkefjord
Innlegg: 3.859
|
Sv: OK Mim, her kommer en utfordringFant denne gamle tråden, sånn i farten.. og det så bare sååå godt ut! Ikke minst spennende!
__________________
Jente 95, Gutt 04, Jente 06 - Museskritt er også skritt. - |
03-09-08, 16:26 | #45 |
Epikur
|
Sv: OK Mim, her kommer en utfordring
Vinen gir sausen både syre og sødme, det smaker ikke vin som sådan og portvin er jo mer som saft enn vin. Vin kan erstattes med eplemost av den litt syrlige sorten, litt balsamico, øl (jada) eller feks solbærsaft. Det kommer litt an på til hva.
__________________
“Time and trouble will tame an advanced young woman, but an advanced old woman is uncontrollable by any earthly force.” ― Dorothy L. Sayers |
03-09-08, 16:27 | #46 |
Epikur
|
Sv: OK Mim, her kommer en utfordringI den aktuelle sausen, Shamu, så kan du prøve å bruke eplejuice eller syrlig solbærsirup, litt utblandet, men sterk.
__________________
“Time and trouble will tame an advanced young woman, but an advanced old woman is uncontrollable by any earthly force.” ― Dorothy L. Sayers |
03-09-08, 16:28 | #47 |
På opplading
Medlem siden: Oct 2007
Hvor: Flekkefjord
Innlegg: 3.859
|
Sv: OK Mim, her kommer en utfordringDa skal jeg jammen lagre den i ppskrifter som skal testes ut innen kort tid: .
__________________
Jente 95, Gutt 04, Jente 06 - Museskritt er også skritt. - |
03-09-08, 16:29 | #48 |
På opplading
Medlem siden: Oct 2007
Hvor: Flekkefjord
Innlegg: 3.859
|
Sv: OK Mim, her kommer en utfordring
Okei :noterer:
__________________
Jente 95, Gutt 04, Jente 06 - Museskritt er også skritt. - |
03-09-08, 16:30 | #49 |
Epikur
|
Sv: OK Mim, her kommer en utfordringGi det tid, så den rene vinsmaken får koke ut.
__________________
“Time and trouble will tame an advanced young woman, but an advanced old woman is uncontrollable by any earthly force.” ― Dorothy L. Sayers |
03-09-08, 16:32 | #50 |
På opplading
Medlem siden: Oct 2007
Hvor: Flekkefjord
Innlegg: 3.859
|
Sv: OK Mim, her kommer en utfordring
Will do!
__________________
Jente 95, Gutt 04, Jente 06 - Museskritt er også skritt. - |
03-09-08, 18:45 | #53 |
Erfaren nok
|
Sv: OK Mim, her kommer en utfordringNoe jeg synes er ektremt enkelt, og godt, er indrefilet av svin.
2. Ha olje i en kjele og tilsett hvitløken. La den surre litt før du tilsetter grønnsakene. La alt surre litt før du heller over de hermetiske tomatene. Rør forsiktig av og til mens retten småputrer i ca. 15 minutter. 3. Smak ratatouillen til med urtekrydder, salt og pepper.
__________________
Enten går det bra, eller så går det over. Sist redigert av Nessie : 03-09-08 kl 18:50. |
03-09-08, 21:08 | #54 |
Prettiest mess ever seen
|
Sv: OK Mim, her kommer en utfordringguniss, så du meg på butikken i dag, eller? Jeg pleier jo alltid å lage Mims vidundergryte, men nå skal jeg ha besøk både fredag og lørdag, og kan nesten ikke ta det samme begge dager. Så jeg slengte med en sånn en og tenkte at jeg fikk "finne på noe". Og det er jeg jo god til. Parmaskinke har jeg jo også liggende. Jeg kjøpte på impuls til og med squash og paprika.
__________________
Vi gjør alle så godt vi kan Og vi gjør alt feil. - No. 4 - |
03-09-08, 21:12 | #55 |
Erfaren nok
|
Sv: OK Mim, her kommer en utfordring
__________________
Enten går det bra, eller så går det over. |
03-09-08, 21:15 | #56 |
Prettiest mess ever seen
|
Sv: OK Mim, her kommer en utfordringKan det være godt å snitte opp indrefileten først og legge inn noe blåmuggost eller parmesan først, mon tro? Eller blir det litt smakkræsj? Jeg har gjort det en del med kylling, og det pleier å bli strålende.
__________________
Vi gjør alle så godt vi kan Og vi gjør alt feil. - No. 4 - |
03-09-08, 21:19 | #57 |
Erfaren nok
|
Sv: OK Mim, her kommer en utfordring
Det har jeg aldri prøvd. Men jeg kan ikke skjønne at det kan slå så veldig feil. Bare det ikke blir for mye salt liksom.
__________________
Enten går det bra, eller så går det over. |
03-09-08, 22:13 | #58 |
Epikur
|
Sv: OK Mim, her kommer en utfordringSvinefilet, stekte poteter og ratatouille. Det er kjempegodt!
__________________
“Time and trouble will tame an advanced young woman, but an advanced old woman is uncontrollable by any earthly force.” ― Dorothy L. Sayers |
03-09-08, 22:47 | #59 |
Kontrollfrik
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Sammen med Richard
Innlegg: 38.256
|
Sv: OK Mim, her kommer en utfordring
Jeg holdt på å le jeg også, men følte jeg måtte la være... Ikke vondt ment! Men det var litt morsomt... |
|
|