Sv: Tråden for virkelig, VIRKELIG kjappe middagsretter - mindre enn 15 minutter
Trykkoker, sier jeg bare. Da kan du dampe en hel kylling på 18 minutter, og fikse en salat i mellomtiden. Eller lage kyllingrulletter på fem minutter.
Sånn bortsett fra det lander vi ofte på spaghetti med tomatsaus på hastverkdager. Da bruker jeg ferdigsaus, vi har funnet noen vi liker godt alle sammen som ikke er fulle av salt og ekle tilsetningstoffer. Jeg kjøper de i helsekosten og i mathallen, samt pappboksene fra Villa Paradiso. Hiawata liker spesielt bolognesen deres, jeg syns den er litt salt.
Uansett, koker vann i vannkoker, steker biter av kylling, svin, karbonadedeig eller annet, heller over tomatsaus og river en gulrot oppi. Heller kokende vann over spaghettien (jeg pleier å sette på plata og kjelen litt før vannet er ferdig å koke, slik at det ikke tar lang tid å koke opp igjen), og når det er passe tid igjen slenger jeg brokkolibuketter i kokevannet slik at vi får litt ekstra grønnsaker.
__________________
|