Sushi for nybegynnere
Jeg har aldri smakt sushi, anledningen har bare aldri bydd seg.
Siden jeg er allergisk mot skalldyr må jeg stort sett holde meg unna ferdigproduserte pakker som jeg forsåvidt har forstått stort sett ikke er kvalitets-sushi uansett.
Jeg er veldig glad i fisk, og tror derfor kanskje jeg vil like sushi. Og med salmalaks i kjøledisken på butikken må jeg kanskje kunne klare å diske opp med sushi hjemme selv?
Hva egner seg å starte med, altså hvordan tilbereder jeg det? Tror kanskje jeg vil ha med ris, og jo enklere jo bedre kanskje?
Hva slags soyasaus bruker man til? Annen saus?
Kan noen hjelpe meg i riktig retning i det minste, eller enda bedre med fremgangsmåte/oppskrift? 
(Og om jeg skulle forville meg på sushi-restaurant en eller annen gang, hvor problematisk er det å dukke opp med skalldyr-allergi? Noen som vet?)
__________________
1996 & 2002
"Det har jeg aldri gjort før...
Så det tror jeg sikkert jeg kan klare..."
-Pippi
|