Sv: Hva har du bakt i dag? III
Opprinnelig lagt inn av My, her.
Pestobrødpinner som jeg hadde med på fest hos en kollega. Eller baking og baking, kan nesten ikke kalles det når jeg brukte ferdig, fersk pizzadeig på rull. Uansett, et tips:
Ruller ut deigen (den store, firkantede beregnet på langpanne), kliner pesto ut over halvparten og strør litt ost på, og bretter den andre halvparten over. Bruker pizzahjul og skjærer ca 2-3 cm brede strimler, som jeg tvinner og legger på stekebrett med bakepapir. Pensler med olje og strør på litt flaksalt, og steker til de biir gyldne i 180 grader varmluft. Veldig enkelt, ser uforholdsmessig fancy ut, frembringer alltid imponert skryt og åtgaum, og smaker godt. Kjekt som litt snacks før maten eller ut over kvelden, eller som tilbehør til mat.
Smart!
Ferdig pizzadeig kan også brukes til å lage kanelsnurrer på stormkjøkken når man er på tur. Det har jeg gjort med stort hell. 
|