Sv: Hjelp! Squash!
Kylling med squash
Pepre (bruker fempepperblanding) et kyllingbryst pr person (ettersom hvor mye familien spiser)
Stek dem i en panne slik at du får stekeskorpe, ikke stek dem ferdig, men legg dem til å hvile på en tallereken.
Kutt opp to til tre squash i biter
1 løk
2-3 fedd hvitløk
15-20 champignon
Stek grønnnsakene lett til de får en gylden farge
Hell på 1/2 - 1 liter grønnsaksbuljong (jeg bruker Maggi buljongpulver) og la pannen stå og koke ut
del kyllingen i skiver og legg oppi buljongen.
Når buljongen har redusert heller du på kremfløte og lar blandingen stå og koke ned videre til sausen tykner
Serveres med pasta og nyrevet parmesan.
__________________
Pamina & Snuppa, 23. juli 05, Brodern, 23. august 08
Et hus uten bøker er som et legeme uten sjel. (Marcus Tullius Cicero)
|