Vis enkelt innlegg
Gammel 30-09-14, 14:33   #24
Hyacinth
Kontrollfrik
 
Hyacinth sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Sammen med Richard
Innlegg: 38.919
Hyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Hvordan ovnsbake grønnsaker på best mulig måte?

Opprinnelig lagt inn av Harriet Vane, her.

Jeg merker meg at mange oppskriftsmakere enten har magiske ovner, kan reise i tid eller juger så det renner av dem i et merkelig forsøk på å markedsføre retten sin når det gjelder tidsbruk.

Nei, det tar ikke to timer å koke fårikål eller pinnekjøtt. Nei, det tar ikke 30 minutter å fløtegratinere poteter. Nei, rotgrønnsaker blir ikke møre på en halvtime.

Heller for lenge enn for kort, skjær gjerne grønnsakene i mindre biter og skru gjerne varmen ned og forleng tiden for å få masse smak hvis du har tid. Hvis ikke så går det fint an å gjøre dette klart dagen før og hive i ovnen med en gang du kommer hjem. Eller lær ungene å sette inn formen eller til og med lage dette.

Haha, ja det stemmer! Vi har brukt Godt Levert en stund, og det er helt utrolig at de konsekvent mener at det tar tjue minutter å ovnsbake poteter og et kvarter å koke dem.

Hyacinth er ikke aktiv   Svar med sitat