Vis enkelt innlegg
Gammel 25-04-12, 09:06   #1
Tangina
godtemonster
 
Tangina sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2007
Innlegg: 6.359
Tangina er et navn som alle kjenner tilTangina er et navn som alle kjenner tilTangina er et navn som alle kjenner tilTangina er et navn som alle kjenner tilTangina er et navn som alle kjenner tilTangina er et navn som alle kjenner tilTangina er et navn som alle kjenner tilTangina er et navn som alle kjenner tilTangina er et navn som alle kjenner tilTangina er et navn som alle kjenner tilTangina er et navn som alle kjenner til
Standard

Sv: Heimelaga brun saus - oppskrift?

Opprinnelig lagt inn av Tjorven, her.

Jeg bruker jernpanne, og vil helt ubeskjedent skryte på meg fantastisk brun saus.

Jeg smelter smøret helt før jeg har i mel, og da har jeg skrudd ned temperaturen på forhånd. Så bruner jeg dette og har jeg i utkokt buljong til sausen er passe tykk. Noen ganger må jeg ha i litt sukkerkulør, men det varierer. Jeg krydrer med salt (ikke mye når jeg bruker buljong), pepper, knuste einebær, timian og noen skiver med brunost. Jeg har gjerne i en skvett fløte til slutt.

Brunost er bra å ha. Jeg pleier å smake til med litt soyasaus også.

__________________
Gutta -04 og -07
Tangina er ikke aktiv   Svar med sitat