Vis enkelt innlegg
Gammel 22-02-11, 10:46   #11
daffy
Bør lage seg en tittel selv
 
daffy sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Innlegg: 5.546
Blogginnlegg: 17
daffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de fleste
Standard

Sv: Pasta-/spaghettisaus. Oppskrift?

Jeg lager tomatsaus omtrent som alle over her, så jeg lister ikke opp. Jeg finriver gulrøtter, det søter opp sausen såpass at jeg ikke syns det er nødvendig å balansere med sukker. Stavmiksing til slutt er også nødvendig for å skjule alle spor etter "skumle" grønnsaker hos oss.

Ellers kan man jo spise alt mulig til pasta da.

Til meg selv liker jeg godt å ha på extra virigin olivenojle, maldonsalt og parmesan.

Ellers er jeg veldig glad i Barilla hvis jeg må gå for noe "ferdiggreier". Barilla er uten tilsettingsstoffer, og smaker godt. Tomatsausen med urter er super å blande i pasta, ragusausen (tomatbasert kjøttsaus) likeså, og pestoglassene selvsagt.

daffy er ikke aktiv   Svar med sitat