Sv: Dronning Maud-fromasj uten portvin?
Opprinnelig lagt inn av Molo, her.
Jeg lager uten portvin, det skal ikke være i min oppskrift.
5 egg
5 ss sukker
5 dl fløte
5 plater gelantin
1 plate kokesjokolade
Nå står denne i kjøleskapet, men fy fader så sur jeg er; det er KLUMPER i den! Jeg har laget fromasj og pudding mange ganger, uten at det er blitt klumper i den, skjønner ingenting! Jeg kokte opp ca. en halv dl vann og rørte den myke gelatinen ut i den, rørte veldig godt til den var HELT smeltet, lot det avkjøle litt før jeg hadde det i kremblandingen mens jeg pisket veldig godt. Lot den stivne litt før jeg spadde den over i serveringsbollen med sjokolade mellom lagene, men da så jeg altså at det var "gelé-klumper" i den. 
Skjønner ikke hva jeg har gjort galt?
__________________
I stepped on a cornflake, now I'm a cereal killer.
|