|
Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt. |
Se resultatene: Baker du enda surdeigsbrød? | |||
Ja, har "alltid" gjort det |
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 | 3,70% |
Ja, startet i coronatiden, og har fortsatt |
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 | 4,94% |
Starter i morgen! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 | 3,70% |
Har holdt meg hard, og aldri startet |
![]() ![]() ![]() ![]() |
55 | 67,90% |
Annet, jeg utdyper i tråden |
![]() ![]() ![]() ![]() |
16 | 19,75% |
Deltakere: 81. Du kan ikke stemme på denne undersøkelsen |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#11 |
Kakemonster
|
![]() Sv: Baker du enda surdeigsbrød?Jeg har selvinnsikt nok til å ikke starte. Jeg vet at jeg ikke hadde klart å holde liv i surdeigen, og så hadde jeg brukt mer energi på det enn det hadde gitt meg glede. Jeg baker eltefrie brød med gjær, som krever lite av meg og alltid har blitt vellykket.
__________________
2009 ![]() |
![]() |
![]() |
|
|