|
Fest og høytid Et forum for å diskutere praktiske forberedelser knyttet til jubileer, bryllup, konfirmasjon, bar mitzva, ramadan, dåp og navnefest, mm. |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#5 |
Semiaktiv
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Trondheim
Innlegg: 30.554
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hva serverer vi i selskap 2. juledag?Hva med en form for koldtbord, der kald ribbe (rester) og lefse inngår, i tillegg til spekemat, juleskinke, sylte og diverse annet julepålegg, sild (hvis allergikeren tåler å være i samme rom som sild), eggerøre, gode salater etc ... ?
__________________
µ 05 07 07 Sist redigert av My : 14-12-23 kl 23:15. |
![]() |
![]() |
|
|