Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Fritid og hobby > Fest og høytid

Hva serverer vi i selskap 2. juledag?

Fest og høytid Et forum for å diskutere praktiske forberedelser knyttet til jubileer, bryllup, konfirmasjon, bar mitzva, ramadan, dåp og navnefest, mm.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 14-12-23, 22:32   #5
My
Semiaktiv
 
My sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Trondheim
Innlegg: 30.554
My har et rykte de fleste bare kan drømme omMy har et rykte de fleste bare kan drømme omMy har et rykte de fleste bare kan drømme omMy har et rykte de fleste bare kan drømme omMy har et rykte de fleste bare kan drømme omMy har et rykte de fleste bare kan drømme omMy har et rykte de fleste bare kan drømme omMy har et rykte de fleste bare kan drømme omMy har et rykte de fleste bare kan drømme omMy har et rykte de fleste bare kan drømme omMy har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Hva serverer vi i selskap 2. juledag?

Hva med en form for koldtbord, der kald ribbe (rester) og lefse inngår, i tillegg til spekemat, juleskinke, sylte og diverse annet julepålegg, sild (hvis allergikeren tåler å være i samme rom som sild), eggerøre, gode salater etc ... ?

Hvis ikke tror jeg at jeg hadde valgt reinsdyrsteik med godt tilbehør, som rosenkål (dampet og surret med bacon), fløtegratinerte poteter, evt hasselbackpoteter eller en god potetstappe, stekt sopp ...

__________________
µ 05 07 07

Sist redigert av My : 14-12-23 kl 23:15.
My er ikke aktiv   Svar med sitat
 


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 17:14.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no