Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold > Madam Mims oppskriftsforum

Festmat som kan lages dagen før

Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.

Svar
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 13-05-15, 20:37   #1
Ruslebiffen
biffvase
 
Ruslebiffen sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2010
Innlegg: 2.855
Ruslebiffen er virkelig godt liktRuslebiffen er virkelig godt liktRuslebiffen er virkelig godt liktRuslebiffen er virkelig godt liktRuslebiffen er virkelig godt liktRuslebiffen er virkelig godt liktRuslebiffen er virkelig godt liktRuslebiffen er virkelig godt liktRuslebiffen er virkelig godt liktRuslebiffen er virkelig godt likt
Standard

Sv: Festmat som kan lages dagen før

Boeuf Bourguignon? Smaker enda bedre når den blir varmet opp igjen.

__________________
2010 2012
Ruslebiffen er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 14-05-15, 15:12   #2
Kiwi
Glad i frukt
 
Kiwi sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2009
Innlegg: 907
Kiwi er litt kulKiwi er litt kulKiwi er litt kul
Standard

Sv: Festmat som kan lages dagen før

Bacalao som lages ferdig dagen før, og varmes opp?

Rømmegrøt og spekemat? (Gjør alt på forhånd med grøten unntatt å spe med melk. Kok opp og spe til passe tykkelse rett før servering).

__________________
tvillingbror og tvillingsøster - 2007
Kiwi er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 14-05-15, 15:56   #3
Drømmedama
keep on dreaming
 
Drømmedama sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2010
Innlegg: 4.889
Drømmedama er kulere enn de flesteDrømmedama er kulere enn de flesteDrømmedama er kulere enn de flesteDrømmedama er kulere enn de flesteDrømmedama er kulere enn de flesteDrømmedama er kulere enn de flesteDrømmedama er kulere enn de flesteDrømmedama er kulere enn de flesteDrømmedama er kulere enn de flesteDrømmedama er kulere enn de flesteDrømmedama er kulere enn de fleste
Standard

Sv: Festmat som kan lages dagen før

Jeg lager alltid bifflapskaus den 16 som jeg varmer opp og serverer til gjestene den 17. mai. Godt og populært.

Drømmedama er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 16-05-15, 18:54   #4
GinaK
Tja...
 
GinaK sin avatar
 
Medlem siden: Dec 2006
Innlegg: 16.064
GinaK har mye å være stolt avGinaK har mye å være stolt avGinaK har mye å være stolt avGinaK har mye å være stolt avGinaK har mye å være stolt avGinaK har mye å være stolt avGinaK har mye å være stolt avGinaK har mye å være stolt avGinaK har mye å være stolt avGinaK har mye å være stolt avGinaK har mye å være stolt av
Standard

Sv: Festmat som kan lages dagen før

Hva er egentlig bifflapskaus ift vanlig lapskaus? Bytte ut kjøttet med biff og like mye grønnsaker eller kun kjøttgryte?
Jeg begynte å søke og endte opp med å bli fristet av fransk kjøttgryte så jeg har laget denne nå og skal varmes opp i morgen. Jeg har prøvesmakt og den er knallgod. SKal ha potetmos til, det lager jeg i morgen mens gryta varmes.
http://enestaaendemat.no/2014/03/01/boeuf-bourguignon/

__________________
Gina og gutta, 2001 og 2005
Jeg eldes ikke - jeg mørner.
GinaK er ikke aktiv   Svar med sitat
Svar


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 20:22.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no