|
Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#1 |
Unik
|
![]() Kyllingfilet
__________________
Nobody is perfect. My name is Nobody. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Nymotens gammeldags
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Stavanger
Innlegg: 43.980
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: KyllingfiletJeg har kyllingfileter stående i ovnen nå. Jeg legger dem frosne (eller ferske, men jeg har alltid frosne) i en form, har over smør som jeg har høvlet med ostehøvel og strør på masse godt krydder (i dag ble det Tandoori masala, salt og pepper). Det står på 180 grader i ca. en time, og så serverer jeg det med langtidskokt råris, hvor jeg har gurkemeie, paprika og hvitløk i kokevannet. Til dette pleier jeg å ha enten en rømmebasert, kald saus eller en varm saus. I dag blir det gresk dressingmix rørt ut med rømme, + salat til.
__________________
I stepped on a cornflake, now I'm a cereal killer. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nymotens gammeldags
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Stavanger
Innlegg: 43.980
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: KyllingfiletÅja du hadde ikke smør. Men det går fint uten også, selv om det sikkert ikke blir like saftig.
__________________
I stepped on a cornflake, now I'm a cereal killer. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Bork bork bork
|
![]() Sv: KyllingfiletTa kjøtthammeren og bank dem flate. Lag ruller som du fyller med et eller annet (jeg liker fetaost + soltørket tomat). Strø over litt salt og pepper og steik dem i ovnen (prøv 200 grader til de ser ferdige ut). Lag et eller annet tilbehør. Spis.
__________________
Apeklubben: juli 2008, september 2011, januar 2014, april 2018 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Tilpasser tittel
|
![]() Sv: KyllingfiletVi har surret dem inn med bacon..
__________________
Født 00, 02, 06-07 Minstemann, 12 og 15 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Glamorøs
|
![]() Sv: KyllingfiletParmesankyllingen min som jeg har lagt inn tidligere syns jeg er fantastisk. Saftig, godt og innmari lett å lage. Tilbehøret kan varieres.
__________________
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
ƒœß†˙*∂ü*∂醆é?
Medlem siden: Aug 2007
Innlegg: 5.905
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Re: Sv: KyllingfiletJeg skulle til å foreslå glitters parmesankylling, den er kjempegod.
__________________
"Natten her, er ikke bare et stjernevær. Den er summen av livet og alt som er!" (-André Bjerke.) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Unik
|
![]() Sv: KyllingfiletJoda, eg skulle gjerne laga det eine og det andre her, men uten meieriprodukter så blei det litt trassigt i dag.
__________________
Nobody is perfect. My name is Nobody. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Bør lage seg en tittel selv
Medlem siden: Sep 2007
Innlegg: 5.001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: KyllingfiletIngen sak hvis man har ris og grønnsaker. Wok er kjempegodt! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Fortynnet
|
![]() Sv: KyllingfiletJeg kan bare sterkt anbefale glitters parmesankylling, den er blitt en gjenganger her i huset. Jeg syns også det kan være godt å dele kyllingfiletene i mindre biter så det blir mer skorpe, den er så god. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Erfaren
Medlem siden: Sep 2007
Innlegg: 896
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: KyllingfiletDenne er også veldig enkel: |
![]() |
![]() |
![]() |
Trådverktøy | |
Visningsmåter | |
|
|