Marsipankake med bringebær
Bilde under oppskriften
Det ble litt "over the top" med den fletta rundt kaken, i know. Jeg skulle egentlig bare ha en pen kant rundt for å dekke skjøter og sånt, men så fant jeg ut at jeg skulle være litt kreativ og laget en flette. Den ble ikke LITE tykk nei, og jeg kunne ikke ta den bort etterpå heller, siden jeg ødela sidene på kaken da. Jaja, den ble veldig god. 
MARSIPANKAKE MED BRINGEBÆR
1 sukkerbrødbunn delt i 3 deler, hjemmebakt eller ferdigkjøpt
3 dl vaniljekrem
6 dl kremfløte
Bringebærsyltetøy
1 kurv friske bringebær
Melk, juice eller saft til dynking
1 rull marsipanmasse, 500 gram
Dynk bunnene. Pisk halvparten av kremfløten og del den i to deler. Bland den ene delen med vaniljekrem og den andre med bringebærsyltetøy.
Smør bringebærsyltetøy på den nederste bunnen og bre over vaniljefløtekremen. Legg ca. halve kurven med bringebær over kremen.
Ha den andre bunnen over og dekk den med bringebærkremen. Ha den siste bunnen over. Pisk resten av kremfløten og dekk hele kaken med den.
Kjevle marsipanen ut til et passe lokk.
Klipp ut en runding i bakepapir (ca. halvparten så stort som selve kakeoverflaten) og legg det midt på kaken. Legg marsipanlokket over. Skjær i marsipanen som når du deler opp en pizza, i 8 deler der matpapiret er. Ta tak i snippene og rull dem bakover. Fjern matpapiret og dekk hullet med masse bringebær, tett i tett.
Lag en pen (mye penere enn min, forhåpentligvis) kant rundt kaken.

__________________
I stepped on a cornflake, now I'm a cereal killer.
|