Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold > Madam Mims oppskriftsforum

Marsipankake med bringebær

Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 03-08-08, 21:02   #1
Dixie Diner
Nymotens gammeldags
 
Dixie Diner sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Stavanger
Innlegg: 43.980
Dixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Marsipankake med bringebær

Bilde under oppskriften

Det ble litt "over the top" med den fletta rundt kaken, i know. Jeg skulle egentlig bare ha en pen kant rundt for å dekke skjøter og sånt, men så fant jeg ut at jeg skulle være litt kreativ og laget en flette. Den ble ikke LITE tykk nei, og jeg kunne ikke ta den bort etterpå heller, siden jeg ødela sidene på kaken da. Jaja, den ble veldig god.

MARSIPANKAKE MED BRINGEBÆR

1 sukkerbrødbunn delt i 3 deler, hjemmebakt eller ferdigkjøpt
3 dl vaniljekrem
6 dl kremfløte
Bringebærsyltetøy
1 kurv friske bringebær
Melk, juice eller saft til dynking
1 rull marsipanmasse, 500 gram

Dynk bunnene. Pisk halvparten av kremfløten og del den i to deler. Bland den ene delen med vaniljekrem og den andre med bringebærsyltetøy.
Smør bringebærsyltetøy på den nederste bunnen og bre over vaniljefløtekremen. Legg ca. halve kurven med bringebær over kremen.
Ha den andre bunnen over og dekk den med bringebærkremen. Ha den siste bunnen over. Pisk resten av kremfløten og dekk hele kaken med den.
Kjevle marsipanen ut til et passe lokk.
Klipp ut en runding i bakepapir (ca. halvparten så stort som selve kakeoverflaten) og legg det midt på kaken. Legg marsipanlokket over. Skjær i marsipanen som når du deler opp en pizza, i 8 deler der matpapiret er. Ta tak i snippene og rull dem bakover. Fjern matpapiret og dekk hullet med masse bringebær, tett i tett.
Lag en pen (mye penere enn min, forhåpentligvis) kant rundt kaken.

__________________
I stepped on a cornflake, now I'm a cereal killer.
Dixie Diner er ikke aktiv   Svar med sitat
 

Trådverktøy
Visningsmåter

Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 14:40.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no