|
Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet. |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#10 |
Ekvilist
|
![]() Sv: Skikkelige blundere og andre artige mathistorierFor noen uker siden skulle vi ha risgrøt til middag, 30-minuttersris eller noe sånt. Jeg rørte og rørte konstant i over 20 minutter da jeg en del erfaring med brent grøt. Verkende armer og konstant intensiv røring til tross, den ble aldri tykk. Det var ikke så veldig rart egentlig, for jeg sto og rørte i melk. Posen med risgrøten i lå uåpnet ved siden av gryta.
__________________
Poden 2005 og Pjokken 2008 |
![]() |
![]() |
Emneord |
kjøkkenfadeser, klassiker |
Trådverktøy | |
Visningsmåter | |
|
|