|
Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#1 |
Bør lage seg en tittel selv
|
![]() Hva kan jeg lage av 7dl kraft og kokt oksebibringe?Jeg kjøpte oksebibringe hos slaketeren som jeg nå har kokt i tre timer. Hadde i litt gulrot, persillerot, purre og hel pepper også. Jeg har skummet av, tatt ut kjøttet og skjært det rent (urk ... det var litt ekkelt) . |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Etylbarbital
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 19.554
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hva kan jeg lage av 7dl kraft og kokt oksebibringe?Du kan dampe inn kraften enda mer til glacé, la den avkjøle, fjerne fettlaget, helle på isterningposer og fryse ned. (Glacé er et fettfritt kraftkonsentrat som har mye lengre holdbarhet enn vanlig kraft - fett harskner ved fryseskaptemperaturer - derav kortere holdbarhet på vanlig kraft.)
__________________
Du har fått et møljetall. Vil du splitte eller herske? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Men først, kaffe!
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 9.552
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hva kan jeg lage av 7dl kraft og kokt oksebibringe?Signerer Veronal her. |
![]() |
![]() |
![]() |
Trådverktøy | |
Visningsmåter | |
|
|