Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold > Madam Mims oppskriftsforum

Hva kan jeg lage av 7dl kraft og kokt oksebibringe?

Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.

Svar
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 25-10-07, 00:07   #1
daffy
Bør lage seg en tittel selv
 
daffy sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Innlegg: 5.546
Blogginnlegg: 17
daffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de fleste
Standard

Hva kan jeg lage av 7dl kraft og kokt oksebibringe?

Jeg kjøpte oksebibringe hos slaketeren som jeg nå har kokt i tre timer. Hadde i litt gulrot, persillerot, purre og hel pepper også. Jeg har skummet av, tatt ut kjøttet og skjært det rent (urk ... det var litt ekkelt) .

Nå står jeg igjen med ca 7 dl kraft og ferskt, kokt kjøtt. Dette skal inn i kjøleskapet nå, men hva så

Jeg er faktisk litt skuffet, jeg har hørt så mye om hvor fantastisk langtidskokt kjøtt smaker. Men jeg syns egentlig kjøttet ble litt kjedelig på smak, jeg. Valgte jeg feil type kjøtt kanskje?


Kan jeg lage noe spennende av dette i morgen, eller må det bare blir grønnsaksuppe med kjøtt i av et slikt utgangspunkt?

daffy er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 25-10-07, 08:07   #2
Veronal
Etylbarbital
 
Veronal sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 19.554
Veronal har et rykte de fleste bare kan drømme omVeronal har et rykte de fleste bare kan drømme omVeronal har et rykte de fleste bare kan drømme omVeronal har et rykte de fleste bare kan drømme omVeronal har et rykte de fleste bare kan drømme omVeronal har et rykte de fleste bare kan drømme omVeronal har et rykte de fleste bare kan drømme omVeronal har et rykte de fleste bare kan drømme omVeronal har et rykte de fleste bare kan drømme omVeronal har et rykte de fleste bare kan drømme omVeronal har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Hva kan jeg lage av 7dl kraft og kokt oksebibringe?

Du kan dampe inn kraften enda mer til glacé, la den avkjøle, fjerne fettlaget, helle på isterningposer og fryse ned. (Glacé er et fettfritt kraftkonsentrat som har mye lengre holdbarhet enn vanlig kraft - fett harskner ved fryseskaptemperaturer - derav kortere holdbarhet på vanlig kraft.)

Isterninger med glacé bruker du til alt mulig: Sauser, supper, koking av grønnsaker osv.

Hvis du ønsker å bruke kraften som den er nå så blir det god saus eller suppe.

__________________
Du har fått et møljetall. Vil du splitte eller herske?
Veronal er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 25-10-07, 09:53   #3
emm
Men først, kaffe!
 
emm sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 9.552
emm har et rykte de fleste bare kan drømme omemm har et rykte de fleste bare kan drømme omemm har et rykte de fleste bare kan drømme omemm har et rykte de fleste bare kan drømme omemm har et rykte de fleste bare kan drømme omemm har et rykte de fleste bare kan drømme omemm har et rykte de fleste bare kan drømme omemm har et rykte de fleste bare kan drømme omemm har et rykte de fleste bare kan drømme omemm har et rykte de fleste bare kan drømme omemm har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Hva kan jeg lage av 7dl kraft og kokt oksebibringe?

Signerer Veronal her.
Slår likevel et slag for den gode gammeldagse grønnsakssuppa. Den blir helt nydelig av slik kraft Jeg slenger sammen rundstykker som serveres varme ved siden av.

emm er ikke aktiv   Svar med sitat
Svar

Trådverktøy
Visningsmåter

Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 09:01.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no