|
Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt. |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
20-10-23, 16:55 | #1 |
Bør lage seg en tittel selv
|
Kan fløten sukres?Jeg har endelig fått kjøpt meg en kremsifong med patroner og skal bruke den for første gang, men jeg ble plutselig så usikker på om jeg kan ha sukker i fløten. Vil den bli tilstoppet? Noen som vet?
__________________
Be kind whenever possible. It is always possible. - Dalai Lama |
20-10-23, 17:13 | #2 |
koko
|
Sv: Kan fløten sukres?Såvidt eg skjønner kan du køyre alt mogleg gjennom den. Meiner å hugse at vi hadde søta krem i den heime på 80-talet.
__________________
Dårlige vitser har også livets rett. |
21-10-23, 15:26 | #6 |
Bør lage seg en tittel selv
|
Sv: Kan fløten sukres?Jeg bruker melis ja, også fordi den inneholder stivelse som gir kremen litt hold. Men hvor lenge må den ristes for å få riktig konsistens? Og hvordan bruke den uten at den føles som en høyttrykksspyler? Bill.mrk. kakao overalt.
__________________
Be kind whenever possible. It is always possible. - Dalai Lama |
21-10-23, 23:57 | #7 |
Kidding, right?
|
Sv: Kan fløten sukres?Jeg bare vender den fire-fem ganger og lar den stå litt så melisen får løst seg opp. Ristes den lenge og hardt kan det bli litt eksplosiv krem ja, og hvis man har for lite fløte ift anbefalt mengde per patron.
__________________
I'm on a seafood diet. Everytime I see food, I eat.
|
25-10-23, 21:13 | #8 |
Har tro på forbedring
|
Sv: Kan fløten sukres?Du må prøve å smelte sjokolade i fløte og avkjøle før du kjører det i spumaen. Mokkakrem, jappkrem … etc. førstnevnte er veldig godt!
__________________
Min signatur ™ |
Trådverktøy | |
Visningsmåter | |
|
|