Sv: Hva serverer jeg til middag til 16 pers?
Opprinnelig lagt inn av Lhi-My, her.
Jeg vil slå et slag for tradisjonsrettene våre. Mange av de er perfekte til mange gjester. En skikkelig god lapskaus, ertesuppe der kjøttet tas ut og serveres med potetmos og gjerne på lefser, fersk kjøtt med suppe der kjøttet spises med poteter/potetmos og gjerne lefse, sodd osv osv. Mange av disse rettene er relativt enkle å lage så lenge man har anledning til å la de koke en stund. Råvarene er også relativt rimelige. Jeg skal lage fersk kjøtt og suppe til gjester i dag og hos oss lages den på en salt og en fersk svineknoke (til 8 voksne). De koster ikke stort sammenlignet med feks oksekjøtt til gryter og lignende eller kjøttdeig for den del.
Fortell meg mer om dette! Har aldri hørt om å servere kjøtt og potetmos ved siden av(?) suppe og med lefse. Hvordan spiser man dette i praksis?
|