Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold

[Nyttårsmiddagskrise] Okse indrefilet og fløtegratinerte poteter, men hva mer?

Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.

Svar
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 30-12-18, 22:55   #1
Che
Har tro på forbedring
 
Che sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: "Cuba"
Innlegg: 26.926
Blogginnlegg: 293
Che har et rykte de fleste bare kan drømme omChe har et rykte de fleste bare kan drømme omChe har et rykte de fleste bare kan drømme omChe har et rykte de fleste bare kan drømme omChe har et rykte de fleste bare kan drømme omChe har et rykte de fleste bare kan drømme omChe har et rykte de fleste bare kan drømme omChe har et rykte de fleste bare kan drømme omChe har et rykte de fleste bare kan drømme omChe har et rykte de fleste bare kan drømme omChe har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: [Nyttårsmiddagskrise] Okse indrefilet og fløtegratinerte poteter, men hva mer?

Jeg velger denne varianten i år, tror jeg.
https://helleskitchen.org/biff-peppe...esanpotetpure/

__________________
Min signatur
Che er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 30-12-18, 23:09   #2
noen
This is normal!
 
noen sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2007
Hvor: Utenfor Sverige
Innlegg: 10.438
Blogginnlegg: 129
noen har et rykte de fleste bare kan drømme omnoen har et rykte de fleste bare kan drømme omnoen har et rykte de fleste bare kan drømme omnoen har et rykte de fleste bare kan drømme omnoen har et rykte de fleste bare kan drømme omnoen har et rykte de fleste bare kan drømme omnoen har et rykte de fleste bare kan drømme omnoen har et rykte de fleste bare kan drømme omnoen har et rykte de fleste bare kan drømme omnoen har et rykte de fleste bare kan drømme omnoen har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: [Nyttårsmiddagskrise] Okse indrefilet og fløtegratinerte poteter, men hva mer?

Takk for gode tips!

Opprinnelig lagt inn av Palmen, her.

Tradisjonelt men veldig godt tilbehør er dampet brokkoli, selskapserter, peppersaus og tyttebærsyltetøy eller ripsgele.

Hm, jeg er ingen tilhenger av erter. Ripsgele har jeg ikke tenkt på. Det noteres!

Opprinnelig lagt inn av Niobe, her.

1. Vi hadde bruscetta til forrett i fjor. Laget klar på forhånd, med tomatpesto og spekeskinke.

2. Jeg liker ikke saus i tillegg til fløtegratinerte poteter, men sjysaus måtte i så fall vært beste alternativet. Vi serverte indrefilet på nyttår i fjor og hadde også smørdampet asparges til og bakte løk til.

Hva slags brød bruker du til bruscetta? Gjerne teskjeforklaring.

Bakte løk og asparges høres ut som en god kombinasjon.

Opprinnelig lagt inn av Høst, her.

Dessert - Tinetoffs sjokoladefondant?

Det var en veldig god idé! Jeg har lest tråden med oppskriften. Serverer du dem i muffinsformer, eller klarer man å lirke dem ut uten å ødelegge?

Opprinnelig lagt inn av Che, her.

Jeg velger denne varianten i år, tror jeg.
https://helleskitchen.org/biff-peppe...esanpotetpure/

Parmesanpotetpuré må jeg prøve en gang.

__________________
There is a crack in everything. That's how the light gets in. (Leonard Cohen, 1992)
noen er ikke aktiv   Svar med sitat
Svar

Trådverktøy
Visningsmåter

Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 21:03.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no