Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold

Hvordan få luftige brød og rundstykker?

Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 28-03-17, 23:36   #31
star
bits and pieces
 
star sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2010
Hvor: innlandet
Innlegg: 14.353
Blogginnlegg: 228
star er et navn som alle kjenner tilstar er et navn som alle kjenner tilstar er et navn som alle kjenner tilstar er et navn som alle kjenner tilstar er et navn som alle kjenner tilstar er et navn som alle kjenner tilstar er et navn som alle kjenner tilstar er et navn som alle kjenner tilstar er et navn som alle kjenner tilstar er et navn som alle kjenner tilstar er et navn som alle kjenner til
Standard

Sv: Hvordan få luftige brød og rundstykker?

Testet med åpent lokk på forrige brøddeig. Mest fordi jeg glemte å ta av lokket helt og holdent. Tok ut eltekroken før heving. Etter heving så delte jeg bare deigen i to og putta de i brødformene. Dessverre ble de hevet litt for lenge pga diverse omstendigheter, men brødene ble luftigere enn sist.

Dagens rundstykker ble eltet uten lokk. Hevet med lokk, men uten eltekrok og bearbeidet minst mulig før heving. Dog ble disse og stående litt for lenge, men får se i morgen hvordan de ble.
Deigen føltes uansett ikke så kompakt ut som før.

__________________
Gutta 2005 og 2007
star er ikke aktiv   Svar med sitat
 

Trådverktøy
Visningsmåter

Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 02:58.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no