Sv: Spinoff: Hvilke Toro-retter spiser du i dag?
Opprinnelig lagt inn av Nenne, her.
Toro: Buljongterninger og av og til bruker jeg viltsausen som utgangspunkt for gryte med reinsdyrskav. Den utvides veldig da i forhold til utgangspunktet, men blir allikevel et enkelt og kjapt alternativ.
Knorr og andre: Bernaisesaus. Jeg må med skam bekjenne at det har jeg aldri lært meg å lage. Det står dog på lista over ting som skal læres en gang.
Åh, jeg anbefaler deg å prioritere dette, hjemmelaget bearnaise er så utrolig godt.
Jeg har elsket bearnaise og spist det ukentlig i 30 år snart, og jeg blir aldri, aldri lei. 
Opprinnelig lagt inn av Niobe, her.
Jeg kan lage bearnaisesaus fra bunn, men jeg jukser og lager med bearnaiseessens. Det er mye enklere, og uansett smaker det mye bedre enn posesaus.
Jeg har sett slik essen, men aldri prøvd, er det bare å bruke denne på samme måte som bruker reduksjonen man lager når man starter på scratch? Og er den syrlig nok?
__________________
I'm happy, hope you're happy too
|