|
Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
|
![]() |
#1 |
kamerat
|
![]() Sv: Lammecarré, men hvilket tilbehør?Jeg pleier aldri å ha saus til lammecarré (som jeg tror er livretten min), men du kan jo koke ut panna etter at du har brunet lammecarreen + bruke sjy fra formen når du har stekt den ferdig. (Etter min mening er 62 grader den optimale kjernetemperaturen for lammecarré.)
__________________
Prima (0503) et Secunda (0505) “Do you find it easy to get drunk on words?" "So easy that, to tell you the truth, I am seldom perfectly sober.” (Dorothy L. Sayers, Gaudy Night) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kontrollfrik
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Sammen med Richard
Innlegg: 38.920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Lammecarré, men hvilket tilbehør?Tusen takk! Har du ingenting "vått" til bortsett fra mosen da? Det oppleves ikke tørt? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Sånn passe sane
|
![]() Sv: Lammecarré, men hvilket tilbehør?Vi pleier å ovnsbakte poteter (amadine) og rotgrønnsaker til lam. Persillerot, gulrot, kålrot, sellerirot, rødbeter (fersk, altså) osv. Olje og fersk rosmarin. Yummi!
__________________
07, 09, 13 |
![]() |
![]() |
![]() |
Trådverktøy | |
Visningsmåter | |
|
|