Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Fritid og hobby > Emms hobbyhjørne > Twenty-four shades of glue

[2012] 11. desember: Salt karamellsaus på glass

Twenty-four shades of glue En overambisiøs hobbyjulekalender i Shanes ånd der limpistolene er ladde, planene er store, entusiasmen påtrengende og resultatet høyst usikkert.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 01-01-13, 12:46   #11
DM
Live and let live
 
DM sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 19.119
Blogginnlegg: 86
DM har et rykte de fleste bare kan drømme omDM har et rykte de fleste bare kan drømme omDM har et rykte de fleste bare kan drømme omDM har et rykte de fleste bare kan drømme omDM har et rykte de fleste bare kan drømme omDM har et rykte de fleste bare kan drømme omDM har et rykte de fleste bare kan drømme omDM har et rykte de fleste bare kan drømme omDM har et rykte de fleste bare kan drømme omDM har et rykte de fleste bare kan drømme omDM har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: 11. desember: Salt karamellsaus på glass

Opprinnelig lagt inn av DM, her.

Jeg lager den visst mørkere. Og med flere klumper.

Må prøve meg en gang til. Jeg er ikke vant til å smelte sukker.

Og med litt hjelp fra en mann som ikke er redd for å svi sukkeret, så ble det en veldig god karamellsaus.

Admini smakte på det mens den enda var varm, og sa: Nam, det smaker jo honning. Nesten.

Jeg liker ikke karamellpuddig og karamellsauser, men denne var veldig god. Med masse salt. På isen, så fylte den den funksjonen som salte peanøtter kan ha. Helt nydelig.

Allergi-info:

Jeg lagde med Blå soft, og den svarte boksen til Oatley, iMat, havrefløte. Karamellen ble veldig mørk fort når jeg tok den oppi, så jeg lurer på om det kan være lurt å la det kjøle seg litt ned før man har den oppi. Men ikke for mye, så sukkermassen bare klumper seg. Det var det som skjedde første gangen, jeg satt den bort igjen på platen etter jeg hadde fløten i, for det var ikke varmt nok, og så i tillegg til at jeg fikk rørt ut mer av klumpene, så svidde det seg. Denne gangen tok jeg det fort over i en kald skål når jeg så fargen det fikk når jeg hadde fløten i, slik at pannen ikke skulle fortsette å avgi varme. Det gikk helt fint, og sausen ble nydelig.

__________________
Poden des. 01, Admini jan. 07 og Admikra feb.14.
-Det du tror, avgjør hva du ser.

Sist redigert av DM : 01-01-13 kl 12:51. Årsak: Lagt til allergi-info.
DM er ikke aktiv   Svar med sitat
 

Trådverktøy
Visningsmåter

Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 22:36.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no