Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold > Barnemat

Bursdagskaker (bilder)

Lukket tråd
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 10-09-10, 22:06   #1
Fruktflua
Sperret
 
Medlem siden: Jun 2007
Hvor: Down by the water
Innlegg: 6.377
Fruktflua er kulere enn de flesteFruktflua er kulere enn de flesteFruktflua er kulere enn de flesteFruktflua er kulere enn de flesteFruktflua er kulere enn de flesteFruktflua er kulere enn de flesteFruktflua er kulere enn de flesteFruktflua er kulere enn de flesteFruktflua er kulere enn de flesteFruktflua er kulere enn de flesteFruktflua er kulere enn de fleste
Standard

Sv: Bursdagskaker (bilder)

De rosa er Franske Makroner som fylles med sjokoladeganache.

Cupcakes lager jeg på slump (4-5 egg piskes med 70-80 gr sukker og 1 ts flytende vaniljeekstrakt, blandes godt med c. 60 gram romtemperert smør. Hvetemel (og 2 ts bakepulver) siktes i eggeblandingen til ganske tykk konsistens og spes deretter med melk for å få en litt tynnere konsistens - men ikke mye, røren skal ikke være flytende. Has i muffinsformer (mest vellykket hvis du har formene i muffinsbrett), 3/4 fulle. Friske eller frosne blåbær i formene, og stekes i midten av ovnen i ca 20 min, eller til gylne og "faste i fisken".

Smørkrem til cupcakes;

100gram romtemperert smør blandes med 7 dl melis, vaniljeessens og 1-2 dl melk. Farges etter ønske, og sprøytes på cupcakes. Jeg bruker også smaksoljer i mine, alt ettersom hva jeg har i selve cupcake-røren før steking. I de det er bilde av i denne tråden har jeg brukt blåbærolje.

Fruktflua er ikke aktiv  
Lukket tråd

Trådverktøy
Visningsmåter

Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 07:43.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no