Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold > Barnemat

Spørsmål om hjemmelaget babymat og holdbarhet

Svar
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 05-01-10, 15:14   #1
Miromurr
Tøff i frakk
 
Miromurr sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2006
Innlegg: 5.030
Miromurr er et navn som alle kjenner tilMiromurr er et navn som alle kjenner tilMiromurr er et navn som alle kjenner tilMiromurr er et navn som alle kjenner tilMiromurr er et navn som alle kjenner tilMiromurr er et navn som alle kjenner tilMiromurr er et navn som alle kjenner tilMiromurr er et navn som alle kjenner tilMiromurr er et navn som alle kjenner tilMiromurr er et navn som alle kjenner tilMiromurr er et navn som alle kjenner til
Standard

Sv: Spørsmål om hjemmelaget babymat og holdbarhet

Jeg ville forresten ventet med å tilsette smør og morsmelk til rett før bruk, altså ikke fryse det ned med det tilsatt.

__________________
Rabalder -07, Sjarmøren -09, Mini -17
Join the nerds, we have pi
Miromurr er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 05-01-10, 15:57   #2
Gammel bruker
Passiv
 
Innlegg: n/a
Standard

Sv: Spørsmål om hjemmelaget babymat og holdbarhet

Opprinnelig lagt inn av Miromurr, her.

Jeg ville forresten ventet med å tilsette smør og morsmelk til rett før bruk, altså ikke fryse det ned med det tilsatt.

Hvorfor det, egentlig? Jeg vil tro at middagsglassene blir spist i løpet av noen uker, max et par mnd., og melken jeg brukte var helt fersk.

  Svar med sitat
Svar

Trådverktøy
Visningsmåter

Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 03:20.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no