|
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
|
![]() |
#1 |
Tøff i frakk
Medlem siden: Nov 2006
Innlegg: 5.030
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Spørsmål om hjemmelaget babymat og holdbarhetJeg ville forresten ventet med å tilsette smør og morsmelk til rett før bruk, altså ikke fryse det ned med det tilsatt.
__________________
Rabalder -07, Sjarmøren -09, Mini -17 Join the nerds, we have pi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Passiv
Innlegg: n/a
|
![]() Sv: Spørsmål om hjemmelaget babymat og holdbarhet
Hvorfor det, egentlig? Jeg vil tro at middagsglassene blir spist i løpet av noen uker, max et par mnd., og melken jeg brukte var helt fersk. |
![]() |
![]() |
Trådverktøy | |
Visningsmåter | |
|
|