|
Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
|
![]() |
#1 |
Sær og kresen
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 5.587
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Nennes rundstykkerJeg tar meg den frihet å lime inn oppskriften her:
__________________
You don't have to be black to sing the blues From what I gather all you got to be is blue (Joan Baez) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Står på egne ben
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 10.963
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Nennes rundstykkerGleder meg til å smake veldig snart. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Introvert optimist
|
![]() Sv: Nennes rundstykker
Jeg får 48 ut av oppskriften. Jeg steker tre plater med 16 på hver.
__________________
Nenne Storesøster (juli -99), Storebror (mars -02), Lillebror (oktober -04) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Bør lage seg en tittel selv
|
![]() Sv: Nennes rundstykkerDen her tråden tar jeg opp jevnlig for å bake de grove. Jeg har også i gresskarfrø, chiafrø, sesamfrø spelt, fiberbakst og diverse annet som jeg har hjemme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Bør lage seg en tittel selv
|
![]() Sv: Nennes rundstykkerI dag har jeg bakt min variant av Nennes grove. Jeg gjør det stort sett hver uke. De blir aldri like da jeg slumper i ingrediensene etter hva jeg har hjemme, men i dag målte jeg opp: |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
X First Lady
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 6.452
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Nennes rundstykkerNå ligger rundstykkene ferdig stekte til avkjøling på benken både de grove og de fine. Men aldri at jeg får hele 48 stk så jeg baker dem nok litt store. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Bør lage seg en tittel selv
|
![]() Sv: Nennes rundstykkerJeg baker ofte litt forskjellige varianter av Nennes grove. Jeg har ofte i reven gulrot også noen ganger en spiseskje eller to av rørte tyttebær/syltetøy. Mye havregryn, om jeg har tar jeg også havremel, solsikke, gresskarkjerner, chiafrø og gjerne 4-kornblandinger til Änglamark. Ofte gjør jeg brød i stedet for rundstykker for set tar litt mindre plass i fryseren. |
![]() |
![]() |
![]() |
Trådverktøy | |
Visningsmåter | |
|
|