|
Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#21 |
Har tro på forbedring
|
![]() Sv: Noen som kan forklare Sara Bernard?
Du er såpass klissete at de bør kunne taes i en munnfull eller to.
__________________
Min signatur ™ |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Nymotens gammeldags
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Stavanger
Innlegg: 43.980
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Noen som kan forklare Sara Bernard?
Nja, jeg er ikke så veldig romantisk av meg, om det er det du mener. Men jeg er godterimoms, så du har vel i grunnen rett.
__________________
I stepped on a cornflake, now I'm a cereal killer. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Har tro på forbedring
|
![]() Sv: Noen som kan forklare Sara Bernard?
__________________
Min signatur ™ |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Nymotens gammeldags
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Stavanger
Innlegg: 43.980
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Noen som kan forklare Sara Bernard?Nei, vi er like snadder begge to.
__________________
I stepped on a cornflake, now I'm a cereal killer. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Erfaren nok
|
![]() Sv: Noen som kan forklare Sara Bernard?Jeg har prøvd med ferdig sånn kransekakemasse en gang, og det funka fint. Men jeg synes ikke de blir like myke/luftige da.
__________________
Enten går det bra, eller så går det over. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Passiv
Innlegg: n/a
|
![]() Sv: Noen som kan forklare Sara Bernard?Egentlig skulle jeg bake disse nærmere jul så det er igjen noen til jul. Men det begynner å se ut til at disse kommer til å bli test-bakt i kveld. |
![]() |
![]() |
#27 |
Nymotens gammeldags
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Stavanger
Innlegg: 43.980
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Noen som kan forklare Sara Bernard?Du må jo teste ut oppskriften før jul vet du, så du får dem perfeksjonert til jul. :hjelper deg med å finne gode unnskyldninger:
__________________
I stepped on a cornflake, now I'm a cereal killer. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Passiv
Innlegg: n/a
|
![]() Sv: Noen som kan forklare Sara Bernard?Iset - genial forklaring. |
![]() |
![]() |
#29 |
Passiv
Innlegg: n/a
|
![]() Sv: Noen som kan forklare Sara Bernard?Da har jeg altså testet prosjektet i fase milepæl I. |
![]() |
![]() |
#30 |
Snikende tiger
|
![]() Sv: Noen som kan forklare Sara Bernard?Men - mens denne tråden er oppe - dere som lager bunnen selv: hvor fint må mandlene males/hakkes/whatever? Holder det å kjøre dem i mikseren på toppen av Kenwooden, eller burde de males for hånd?
__________________
Chocolate is the answer. Who cares what the question is. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Erfaren nok
|
![]() Sv: Noen som kan forklare Sara Bernard?
Jeg maler de i mikseren på min kjøkkenmaskin ja.
__________________
Enten går det bra, eller så går det over. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Flax
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: Bergen
Innlegg: 5.790
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Noen som kan forklare Sara Bernard?Bør disse fryses, eller kan de oppbevares i boks? (hvor lenge)
__________________
03 06 09 |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
flisespikker
|
![]() Sv: Noen som kan forklare Sara Bernard?
Bør fryses, og kan serveres omtrent rett ut av fryseren.
__________________
Skilpadda (mars 1970) og Datteren (des. 2002) Men are from Earth. Women are from Earth. Deal with it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Passiv
Innlegg: n/a
|
![]() Sv: Noen som kan forklare Sara Bernard?De funker fint rett ut av fryseren - blir som en mini-iskake. |
![]() |
![]() |
#38 |
Har tro på forbedring
|
![]() Sv: Noen som kan forklare Sara Bernard?
For å gjøre beslutningen vanskeligere, så synes jeg faktisk at smørkrem er MYE bedre. Trøffelkrem er rett og slett litt nedtur synes jeg.
__________________
Min signatur ™ |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Fjott
|
![]() Sv: Noen som kan forklare Sara Bernard?
Helt enig.
__________________
Cave ab homine unius libri Ride si sapis ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Passiv
Innlegg: n/a
|
![]() Sv: Noen som kan forklare Sara Bernard?Angående det med trøffelkremen: Jeg brukte jo bare 1 ss sukrin sånn ca, og 86% sjokolade i den, så den ble sterk på smak, men ikke veldig søt. Hadde jeg brukt søtere sjokolade kan det nok godt være jeg ville vært enig i at det ville blitt for søtt. Også hadde jeg jo forsåvidt smør i trøffelkremen også. |
![]() |
![]() |
Emneord |
sarah bernhardt |
Trådverktøy | |
Visningsmåter | |
|
|