Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold > Madam Mims oppskriftsforum

Hvordan får man hjemmebakt brød mindre kompakt?

Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 18-09-08, 12:55   #22
Isolde
Øyboer
 
Isolde sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 12.914
Isolde har mye å være stolt avIsolde har mye å være stolt avIsolde har mye å være stolt avIsolde har mye å være stolt avIsolde har mye å være stolt avIsolde har mye å være stolt avIsolde har mye å være stolt avIsolde har mye å være stolt avIsolde har mye å være stolt avIsolde har mye å være stolt avIsolde har mye å være stolt av
Standard

Sv: Hvordan får man hjemmebakt brød mindre kompakt?

Den går rundt, sakte men sikkert

Det står ihvertfall i bruksanvisningen til min Kenwood major.

Hastigheter 
K-rører  røre smør og sukker hvitt start på min, øk gradvis til max.
 vispe egg i rører 4 - ‘max’.
 blande inn mel, frukt etc. min - 1.
 alt-i-ett kaker begynn på min, øk gradvis til max.
 smuldre smør/fett i melet min - 2.
Visp  Øk gradvis til ‘max’.
Eltekrok  Start på ‘min’, øk gradvis til 1.

Fant jeg i manualen side 81

Isolde er ikke aktiv   Svar med sitat
 

Trådverktøy
Visningsmåter

Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 20:04.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no