Sv: Hva er det til middag i dag?
Opprinnelig lagt inn av Elin, her.
Ja, helt enig! Eneste teite med makrell i tomat er at man splætter ned halve kjøkkenet og alle klærne (for man har jo selvfølgelig nettopp tatt på seg en hvit skjorte) når man åpner boksen. Hvorfor kan ikke en eller annen luring finne frem til en ny genial oppbevaringsboks for makrell i tomat?
Jeg har en utrolig bra makrellboksåpningsteknikk . Har jobbet på turisthytte hvor det gikk mange slike på et frokostbord så jeg fikk god trening. Med hvit serverinsskjorte var det nødvendig å ha teknikken inne. Det var noe av det første (og nyttigste) jeg lærte der. Man drar lokket forsiktig av til det sitter sammen bare helt i enden, så brekker man det fram og tilbake, og "klikk" så går det fint av uten så mye som en liten sprut. Jeg synes det er kjempelett og skjønner ikke hva alle klager over. Kanskje jeg skal begynne å holde kurs?
Jeg synes forøvrig ikke at tubemakrell er helt det samme. Men det er praktisk på maten til vesla, siden det er lettere å legge på et tynt lag slik at det blir mindre søl.
__________________
µ 05 07 07
Sist redigert av My : 08-11-06 kl 14:18.
|