Isets kyllingsalat med kremete søt karridressing
Denne hadde jeg og vesla til middag i dag, helt nyydelig! Jeg har fått dilla på salater. Kyllingen ble så saftig som jeg aldri har fått den før!
2 kyllingfileter legges på en papirkledd stekeplate. Dekk dem godt med meierismør og ha på krydder (jeg brukte havsalt og Texas-pepperblanding).
Stek dem på 200 grader i ca. 45 minutter til èn time.
Skjær dem i strimler/biter og ha dem i en bolle.
Hakk opp det du vil ha i salaten. Jeg brukte:
1/2 stor purre
1 rødt saftig eple
1 liten boks ananas
1 avokado
1 agurk
Lollo rosso-salat
1/2 pakke fetaost naturell.
Ha alt i bollen sammen med ca. 1-2 ts av ananaslaken og rør godt sammen.
DRESSINGEN:
1/2 beger matyoghurt eller 1 lite beger yoghurt naturell
1 ts karri
1 knivsodd salt
1 knivsodd ingefær
1 ts fruktose (kan godt bruke sukker om ønskelig)
1-2 ts lake fra ananas-boksen
1/2-1 ts Chili Explotion (kan sløyfes, men jeg bruker den til ALT)
Rør alt godt sammen. Smak deg frem. Server dressingen ved siden av salaten.
__________________
I stepped on a cornflake, now I'm a cereal killer.
|