Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold > Madam Mims oppskriftsforum

Hva kan jeg lage av 7dl kraft og kokt oksebibringe?

Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 25-10-07, 00:07   #1
daffy
Bør lage seg en tittel selv
 
daffy sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Innlegg: 5.546
Blogginnlegg: 17
daffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de fleste
Standard

Hva kan jeg lage av 7dl kraft og kokt oksebibringe?

Jeg kjøpte oksebibringe hos slaketeren som jeg nå har kokt i tre timer. Hadde i litt gulrot, persillerot, purre og hel pepper også. Jeg har skummet av, tatt ut kjøttet og skjært det rent (urk ... det var litt ekkelt) .

Nå står jeg igjen med ca 7 dl kraft og ferskt, kokt kjøtt. Dette skal inn i kjøleskapet nå, men hva så

Jeg er faktisk litt skuffet, jeg har hørt så mye om hvor fantastisk langtidskokt kjøtt smaker. Men jeg syns egentlig kjøttet ble litt kjedelig på smak, jeg. Valgte jeg feil type kjøtt kanskje?


Kan jeg lage noe spennende av dette i morgen, eller må det bare blir grønnsaksuppe med kjøtt i av et slikt utgangspunkt?

daffy er ikke aktiv   Svar med sitat
 


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 14:53.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no