Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold

Hva bør vi ha med på et asiatisk koldtbord

Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 01-05-25, 17:25   #12
Isolde
Øyboer
 
Isolde sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 12.920
Isolde har mye å være stolt avIsolde har mye å være stolt avIsolde har mye å være stolt avIsolde har mye å være stolt avIsolde har mye å være stolt avIsolde har mye å være stolt avIsolde har mye å være stolt avIsolde har mye å være stolt avIsolde har mye å være stolt avIsolde har mye å være stolt avIsolde har mye å være stolt av
Standard

Sv: Hva bør vi ha med på et asiatisk koldtbord

Jeg har brukt gyosa fra frysen på asiatisk butikk. Kyllingspyd med kyllingfilet og ferdig krydder. Den jeg kjøper har også saus krydder i posen.
De fritterte scampiene fra rema sin frys er bare å hive i airfryer.

Lage bryllupsmiddag (vennefest) med stekt ris, med og uten kylling, våruller med og uten, kyllingspyd, edamame bønner, gyosa med og uten kjøtt. Fritert scampi og rekechips. Alt gikk, folk var mette.

Isolde er aktiv nå   Svar med sitat
 


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 14:07.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no