Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold

Ansjos vs brisling

Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 05-01-25, 19:34   #1
Hyacinth
Kontrollfrik
 
Hyacinth sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Sammen med Richard
Innlegg: 38.935
Hyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Ansjos vs brisling

Mulig jeg har spurt om dette før, men jeg finner det i tilfelle ikke.

Hvorfor i alle dager selges krydret brisling som ansjos i Norge? Det er jo en helt annen fisk, og når den i tillegg er krydret, så er det jo helt ubrukelig som ansjos!?

Jeg laget pasta alla puttanesca for en tid tilbake, og jeg måtte kaste maten fordi jeg hadde kjøpt feil ansjos. Eller «ansjos». Og ansjos er nesten umulig å finne i vanlige matbutikker, bortsett fra Meny etc.

Men hvorfor er det LOV å selge brisling som ansjos? Det er jo lureri på høyt nivå?

Hyacinth er aktiv nå   Svar med sitat
 


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 23:23.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no