|
Husmorskole Det finnes et hav av gode tips til hvordan få ting til å fungere bedre. Her kan man spørre, dele og få gode råd av hverandre. |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#1 |
Musk
Medlem siden: Dec 2006
Innlegg: 8.015
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sprø svor ved oppvarming av ferdigstekt ribbeHar kjøpt ferdigstekt ribbe. Den var varm og nylaget da vi kjøpte den i går. Den lå i sånn "metallpose" og vi lot den være i den posen. Ble lagt i kjøleskapet da den var kald. Hvordan får jeg nå svoren sprø igjen når den varmes opp? Den virker jo helt "bløt" nå. Har alltid tidligere bare spist sånn ferdigstekt ribbe med det samme, så jeg har ikke hatt dette eventuelle problemet før. |
![]() |
![]() |
|
|