Sv: Hva MÅ du ha på/til julefrokosten?
Opprinnelig lagt inn av 007, her.
Dere som har store mengder pålegg: Klarer dere å unngå matsvinn? Dette er nemlig vårt problem; et rikt utvalg fører til at mye mat blir kastet.
Ja, det er ikke noe problem siden vi er minst 7-8 (ofte flere) som spiser av maten. Selv om man har mye forskjellig trenger ikke det bety at man har store mengder av hvert pålegg. Mye pålegg (som oster, spekemat, syltetøy o.l.) har lang holdbarhet og når jeg f.eks. lager sylte skjærer jeg den i mindre biter og fryser ned slik at jeg bare tar opp litt av gangen. Potetsalat og majones synes vi smaker best når den ikke er for mange dager gammel så da lager vi en passelig porsjon slik at det blir spist i løpet av få dager og så lager vi en runde til i løpet av romjulen.
__________________
It is only with the heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye.
2008 - 2011 - 2013
|