Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Hjem og utstyr

Kombiovn (mikro og varmluft), hva brukes den til?

Hjem og utstyr Hus, hage, utstyr, design mm.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 07-09-24, 06:24   #8
Malama
Bør lage seg en tittel selv
 
Malama sin avatar
 
Medlem siden: Jul 2009
Hvor: Sunnmøre!
Innlegg: 30.048
Malama har mye å være stolt avMalama har mye å være stolt avMalama har mye å være stolt avMalama har mye å være stolt avMalama har mye å være stolt avMalama har mye å være stolt avMalama har mye å være stolt avMalama har mye å være stolt avMalama har mye å være stolt avMalama har mye å være stolt avMalama har mye å være stolt av
Standard

Sv: Kombiovn (mikro og varmluft), hva brukes den til?

Opprinnelig lagt inn av Nextlife, her.

Ovnens ulike funksjoner har helt klart sine roller, men da må man faktisk gidde å sette seg inn i hva som fungerer til hva.
Hvis man er fornøyd med tørre skuffkaker, ujevnt stekt gjærbakst, gratenger som er svidd i hjørnene og knapt varm i midten, da er det bare å kjøre på med varmluft, men om man vil sin bakst og sine retter lagd det beste så har det utrolig mye å si hvordan funksjon i ovnen man bruket.

Ok, jeg lager vel faktisk skiffeksker sånn, men gjærbaksten min blir bra og jevnt stekt altså. Faktisk.

Reelt baker jeg dog lite. Det har sikkert mye med saken å gjøre.

__________________
Storebror, aug -08 og Mellomsøster feb -11 og lillesøster des -15
Malama er ikke aktiv   Svar med sitat
 


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 13:29.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no