Kombiovn (mikro og varmluft), hva brukes den til?
Jah... dumt spørsmål, kanskje, spesielt siden jeg eier en sånn.
Jeg har nokså nytt kjøkken, og jeg har selv valgt ut en stekeovn med en kombiovn over der igjen. Det er altså en mikroovn og varmluftsovn i ett. So far so good. Men saken er at jeg kun bruker den som mikro. Når jeg skal steke noe, bruker jeg den vanlige stekeovnen. Årsaken tll at jeg kjøpte kombi, var at jeg ville ha muligheten tii å steke flere ting på én gang (nor jeg i grunnen sjelden/aldri gjør, har jeg funnet ut).
Jeg har ikke airfryer (og ønsker meg for så vidt ingen heller), men jeg leste nettopp at en airfryer basically er en bitteliten varmluftsovn. Og da begynte jeg å tenke på om jeg kan bruke denne kombiovn på samme måte. Den er jo mye mindre enn vanlig stekeovn. Eller er det andre tilfeller hvor det er bedre å bruke kombiovnen enn vanlig stekeovn?
Dere med kombiovn, hva bruker dere den til? Hadde jo vært greit om det ikke var totally waste of money. Da kunne jeg jo like gjerne kjøpt en mikro. 
|