Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold > Madam Mims oppskriftsforum

De aller rimeligste hverdagsmiddagsrettene

Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 11-08-20, 08:54   #21
Nenne
Introvert optimist
 
Nenne sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Telemark
Innlegg: 24.327
Blogginnlegg: 202
Nenne har et rykte de fleste bare kan drømme omNenne har et rykte de fleste bare kan drømme omNenne har et rykte de fleste bare kan drømme omNenne har et rykte de fleste bare kan drømme omNenne har et rykte de fleste bare kan drømme omNenne har et rykte de fleste bare kan drømme omNenne har et rykte de fleste bare kan drømme omNenne har et rykte de fleste bare kan drømme omNenne har et rykte de fleste bare kan drømme omNenne har et rykte de fleste bare kan drømme omNenne har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: De aller rimeligste hverdagsmiddagsrettene

Opprinnelig lagt inn av Maverick, her.

Jeg synes ostesmørbrød og tomatsuppe og egg er mettende, men det er begrenset hvor lenge det holder for fjortenåringen og syttenåringen.

:

Vi har alltid pannekaker etter tomatsuppa og i suppa er det gjerne litt pasta også. Totalen blir bra.

Jeg vet du ikke var ute etter fisk, men prøver meg likevel med å foreslå denne her:

Legg en pose grønnsakblanding, Amerikansk for eksempel, i bunnen av en stor ildfast form. Skjær fisk (laks, torsk,sei, o.s.v.) i små terninger og legg over grønnsakene. Krydder og salt på fiskebitene. Lag en enkel hvit saus med fiskebuljong og krydder i for smak eller bruk pose med f.eks. Lofoten fiskesaus. Hell over grønnsaker og fisk og ha på litt ost til gratinering. 200 grader i en halv time mens potetene koker. Det er en fin måte å bruke opp litt osterester på, og lure i unger fisk.

Bondeomelett er også billig middag. Bruk rester av kokte poteter, og gjerne noen litt slappe grønnsaker fra kjøleskapet, ev. en pose frosne brekkbønner, en løk må til. Gjerne litt osterester her også. Skjær gjerne opp noen skiver med kjøttpålegg for litt kjøttsmak eller bruk skinkebiter eller liknende. Stek løken i litt smør og ha oppi grønnsakene. Visp sammen 6-8 egg med krydder, salt, vann eller melk og hell over. La det stå i panna under lokk på svak varme til det er helt stivnet. Skjær "kakestykker" og server med brød og salat.

__________________
Nenne

Storesøster (juli -99), Storebror (mars -02), Lillebror (oktober -04)
Nenne er ikke aktiv   Svar med sitat
 


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 09:39.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no