Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold

Godt pålegg

Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 31-05-20, 10:03   #21
Charlie
Licence to thrill
 
Charlie sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2011
Hvor: sentralt Østland
Innlegg: 10.956
Charlie har mye å være stolt avCharlie har mye å være stolt avCharlie har mye å være stolt avCharlie har mye å være stolt avCharlie har mye å være stolt avCharlie har mye å være stolt avCharlie har mye å være stolt avCharlie har mye å være stolt avCharlie har mye å være stolt avCharlie har mye å være stolt avCharlie har mye å være stolt av
Standard

Sv: Godt pålegg

HaPå, nå om dagen. Fordi vi roterer på kriselageret i kjeller’n.

Peppermakrell er digg. Gjerne litt majones, på.
Makrellsalat. Makrell i tomat og majones røres sammen etter smak.
Eggesalat. Kan kjøpes eller lage selv. Massse egg! Majones, en type løk (foretrekker vårløk eller purre, men har sett rødløk brukt, også) . Eggene kokes og deles begge veier med eggedeler, løken finsnittes, blandes forsiktig med majones og litt salt. Kan brukes som den er, evt med litt skinke eller spekemat. Veldig pop, den går unna når vi lager det, så lager stor porsjon.

Leverpostei med sprøstekt løk.
Salami og agurk (jubelsalami. Alltid).
Agurk med salt.
Fiskepudding og majones. +reker, av og til.

Guilty pleasure - veldig sjelden nå til dags, lærte i barndommen av en som hadde bodd i Amerika: peanøttsmør, gulost og bringebærsyltetøy. - Tre pålegg! Amerikanerne er gærne!


Sist redigert av Charlie : 04-06-20 kl 21:32.
Charlie er ikke aktiv   Svar med sitat
 


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 01:40.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no