Sv: Godt pålegg
HaPå, nå om dagen. Fordi vi roterer på kriselageret i kjeller’n.
Peppermakrell er digg. Gjerne litt majones, på.
Makrellsalat. Makrell i tomat og majones røres sammen etter smak.
Eggesalat. Kan kjøpes eller lage selv. Massse egg! Majones, en type løk (foretrekker vårløk eller purre, men har sett rødløk brukt, også) . Eggene kokes og deles begge veier med eggedeler, løken finsnittes, blandes forsiktig med majones og litt salt. Kan brukes som den er, evt med litt skinke eller spekemat. Veldig pop, den går unna når vi lager det, så lager stor porsjon.
Leverpostei med sprøstekt løk.
Salami og agurk (jubelsalami. Alltid).
Agurk med salt.
Fiskepudding og majones. +reker, av og til.
Guilty pleasure - veldig sjelden nå til dags, lærte i barndommen av en som hadde bodd i Amerika: peanøttsmør, gulost og bringebærsyltetøy. - Tre pålegg! Amerikanerne er gærne! 
Sist redigert av Charlie : 04-06-20 kl 21:32.
|