Sv: Tar du i rå kylling med hendene?
Opprinnelig lagt inn av Mei, her.
Eller vasker du den?
Kylling kan visstnok inneholde antibiotikaresistente bakterier skriver flere av nettavisene.
Jeg har alltid vært nøye med at kniv og skjærefjøl vaskes etter å ha vært i kontakt med rå kylling - men må jeg begynne å bruke engangshansker også nå? 
Dette synes jeg var en skikkelig tullete artikkel. Altså, går folk rundt og tror at det er farlig å få antibiotikaresistente bakterier på huden? Tror folk at antibiotikaresistente bakterier er mer hissige enn de som ikke er det?
Hva er greia? Jeg tar selvfølgelig i kylling med hendene, så lenge jeg ikke har sår på dem. Og i så måte er det ikke noe forskjell på Stangekylling eller den mest antibiotikamedisinerte kyllingen i verden. Har man sår, ikke ta i jord eller kjøtt. har man hel hud, no problemo.
__________________
It takes a great deal of effort to sustain a conservative, trustworthy persona.
|