Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold > Madam Mims oppskriftsforum

Blåskjell

Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 27-07-13, 14:34   #1
Lhi-My
Bør lage seg en tittel selv
 
Lhi-My sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2009
Innlegg: 5.156
Lhi-My har mye å være stolt avLhi-My har mye å være stolt avLhi-My har mye å være stolt avLhi-My har mye å være stolt avLhi-My har mye å være stolt avLhi-My har mye å være stolt avLhi-My har mye å være stolt avLhi-My har mye å være stolt avLhi-My har mye å være stolt avLhi-My har mye å være stolt avLhi-My har mye å være stolt av
Standard

Blåskjell

Jeg er født og oppvokst i en innlandsdal og har ikke akkurat den helt store erfaringen eller kunnskapen om sjømat. Jeg har spist blåskjell en gang og det står for meg som noe av det aller beste jeg noensinne har smakt. Jeg vil derfor gjerne lære å lage dette sjøl. Jeg må kjøpe skjell i butikken. De er ok, ikke sant? Noe spesielt jeg må sjekke før jeg tilbereder dem? Og hvordan tilberedes de? Jeg tror de jeg fikk var dampet i hvitvin. Er det det som er gjengs fremgangsmåte?

Trenger teskje-forklaring!

Lhi-My er ikke aktiv   Svar med sitat
 


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 02:20.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no